Muistathan lähettää venepaikka-anomuksen viimeistään 30.4.2019 mennessä

Laituripaikat kaudelle 2019

Olemme varanneet laituripaikan niille, joilla oli viime kaudella laituripaikka satamassamme. Postissa saamastasi listasta käy ilmi kenelle on etukäteen varattu paikka. Viime kaudella oli melko paljon tyhjiä paikkoja, vaikka varauksia oli. Siksi lista saattaa olla virheellinen. Lisäksi olemme ottaneet huomioon ne uudet ilmoitukset mitkä olemme saaneet. Liitteenä olet saanut myös venetietokaavakkeen. Palauta se, jos nimesi ei ole listalla ja tarvitset venepaikan tälle kaudelle tai veneesi tiedot ovat väärin tai puuttuvat. Ilmoita jos nimesi on listalla mutta et tarvitse venepaikkaa

Jos olet hukannut postissa tulleen venepaikka-anomuksen niin oheisesta linkistä saat printattua uuden.

Venepaikka-anomus

You may also like...